Lowry Outlet

Lowryn outletin esittely

Lowry Outlet sijaitsee Manchesterin kaupungin Salford Quays -alueella, joka on tunnettu kauniista satamastaan ja modernista arkkitehtuuristaan. Lowry Outlet on suosittu ostoskohde alueella, ja se tarjoaa vierailijoilleen monipuolisen valikoiman outlet-myymälöitä.

Outletin sijainti on erityisen houkutteleva, sillä se sijaitsee Lowryn taidekeskuksen vieressä. Tämän ansiosta vierailijat voivat yhdistää taiteen ja shoppailun samalla reissulla. Lowryn taidekeskus tarjoaa näyttelyitä ja esityksiä sekä ravintoloita ja kahviloita, mikä tekee vierailusta monipuolisen ja viihdyttävän.

Lowry Outletissa on yli 80 erilaista liikettä, jotka tarjoavat tuotteita ja brändejä aina vaatteista ja asusteista kotiin ja elektroniikkaan. Täällä voi tehdä löytöjä monilta tunnetuilta brändeiltä alennettuihin hintoihin. Outletissa on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia ruokaa ja virvokkeita shoppailun lomassa.

Ostosten tekeminen Lowryn outletissa

Lowry Outletissa asioiminen on helppoa ja kätevää. Outletti on jaettu useisiin eri osastoihin, joten asiakkaiden on helppo löytää mieluisensa myymälät. Outlet tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, kenkiä, asusteita, kodin sisustustuotteita, urheiluvälineitä ja paljon muuta.

Lowry Outletin kaupat tarjoavat alennettuja hintoja ja erikoistarjouksia usein. Esimerkiksi vaate- ja kenkäkaupat tarjoavat usein viime kappaleita, mallistoja edellisiltä sesongeilta tai valikoiman tiettyä tuotetta alennettuun hintaan. Tällä tavoin asiakkaat voivat tehdä hyviä löytöjä ja säästää rahaa.

Tarjoukset ja alennukset Lowryn outletissa

Lowry Outlet tarjoaa vierailijoilleen myös muita etuja ostosten tekemiseen. Outletin verkkosivuilta voi löytää tietoa ajankohtaisista tarjouksista ja alennuksista. Samalla voi myös liittyä Outletin jäseneksi, jolloin saa lisäksi jäsenetuja, kuten sähköpostitse lähetettäviä tarjouksia ja alennuskoodeja.

Outletissa voi myös vierailla erilaisten tapahtumien aikaan, jolloin liikkeet tarjoavat erikoistarjouksia ja alennuksia. Esimerkiksi Black Fridayn ja joulun aikaan voi odottaa erityisiä kampanjoita ja alennuksia.

Lowry Outlet on erinomainen shoppailukohde Manchesterin alueella. Se tarjoaa vierailijoilleen laajan valikoiman liikkeitä, joista voi tehdä löytöjä edulliseen hintaan. Vierailu Lowry Outletissa voi olla hauska ja viihdyttävä tapa viettää päivä Manchesterissa, olipa ostoslistalla sitten vaatteita, elektroniikkaa tai sisustustuotteita.

Ravintolat ja kahvilat Lowryn outletissa

Lowry Outletissa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat herkullisia ruokia ja juomia ostosreissun lomassa. Alueelta löytyy vaihtoehtoja niin pikaiseen välipalaan kuin laadukkaaseen ateriaankin.

Ravintolatarjonta Lowry Outletissa on monipuolinen ja kattaa eri keittiöiden edustajat. Voit nauttia maukkaasta italialaisesta ruoasta esimerkiksi Frankie & Benny’s -ravintolassa. Täällä voit herkutella perinteisillä pizzoilla ja pastoilla tai valita jotain hieman erikoisempaa listalta. Ravintolassa on rennon välitön ilmapiiri ja se sopii hyvin niin lapsiperheille kuin ystäväporukoillekin.

Lowry Outletista löytyy myös useita kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia välipaloja ja virvokkeita. Costa Coffee on loistava vaihtoehto, jos kaipaat kupillisen kuumaa kahvia tai jotain makeaa suuhunpantavaa. Paikka tarjoaa myös erilaisia kylmiä juomia, jos haluat virkistää itseäsi ostosten lomassa.

Saapuminen Lowryn outletiin

Lowry Outlet sijaitsee Manchesterin kaupungin edustalla, ja siihen on helppo saapua eri kulkuneuvoilla. Jos saavut autolla, paikan päälle on hyvät parkkitilat, jotka tekevät autolla saapumisesta vaivatonta. Outletin parkkipaikoille pääsee helposti ja pysäköinti on yleensä maksullista, mutta hinta on kohtuullinen.

Jos haluat saapua joukkoliikenteellä, Lowry Outletin läheisyydessä on useita bussipysäkkejä, joilta on helppo kävellä ostoskeskukseen. Jos olet saapumassa junalla, Manchesterin Piccadilly-asemalta voit siirtyä metrolla Ecclesin suuntaan ja jäädä pois Bartonin risteyksessä. Siitä on noin 10 minuutin kävelymatka Lowry Outletiin.

Vinkit ostosten suunnitteluun Lowryn outletissa

Ostosten suunnittelu Lowry Outletissa kannattaa tehdä etukäteen, jotta tiedät mitä olet etsimässä ja missä se pitäisi löytyä. Outletissa on paljon erilaisia myymälöitä ja brändejä, joten on hyvä tietää, mitkä ovat ne liikkeet, joissa haluat vierailla.

Tutustu etukäteen Outletin verkkosivuihin ja katso, mitä myymälöitä sieltä löytyy. Voit myös ottaa selvää eri myymälöiden tarjouksista ja alennuksista, jotta tiedät missä kannattaa pistäytyä ensimmäisenä. Tee lista haluamistasi tuotteista ja pidä sitä apuna, kun lähdet ostoksille.

Kannattaa myös muistaa, että outlet-liikkeissä voi olla erityyppisiä diilejä ja alennuksia. Jotkut myymälät tarjoavat alennusta tietyistä tuotteista, kun taas toiset myyvät edellisen kauden tuotteita alennettuun hintaan. Ole avoin erilaisille vaihtoehdoille ja tutki tarkasti myymälöiden tarjontaa.

Muista myös pitää huolta itsestäsi ostosten lomassa. Lowry Outletin alueella on usein paljon ihmisiä, joten muista pitää turvavälit ja käyttää kasvomaskia. Pidä myös huolta käsihygieniasta ja käytä tarvittaessa käsidesiä, jota on yleensä saatavilla eri puolilla ostoskeskusta.

Nauti ostosreissustasi Lowry Outletissa ja löydä parhaat tarjoukset ja alennukset tästä Manchesterin suositusta ostoskohteesta.

Lowryn outletin lähellä sijaitsevat nähtävyydet

Lowryn outlet sijaitsee Manchesterin kaupungissa, joka tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja vierailijoille. Outletin läheisyydessä sijaitsee myös muutama merkittävä kohde, jotka kannattaa sisällyttää vierailusuunnitelmaan.

Yksi lähialueen suosituimmista nähtävyyksistä on The Lowry -taidemuseo ja teatteri. Museo sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Lowryn outletista ja tarjoaa taiteen ja teatterin ystäville upean kokemuksen. Museossa voi tutustua sekä pysyviin että vaihtuviin näyttelyihin, jotka esittelevät modernia taidetta ja nykykulttuuria. Lisäksi teatterissa voi nauttia esityksistä, kuten näytelmistä, musikaaleista ja konserteista.

Toinen mielenkiintoinen kohde lähellä Lowry Outletia on Imperial War Museum North. Tämä museo tarjoaa opettavan ja liikuttavan näkökulman ihmiskunnan historiaan ja erityisesti sotiin. Museossa voi tutustua kokoelmien kautta eri aikakausien sodankäyntiin ja niiden vaikutuksiin yhteiskuntaan. Museon arkkitehtuuri on myös vaikuttava, ja sen suunnittelussa on hyödynnetty moderneja ja näyttäviä elementtejä.

Lisäksi Lowryn outletin läheisyydessä on MediaCityUK, joka on luova media- ja digitaaliteknologia-alue. MediaCityUK on koti monille televisio- ja radiokanaville, kuten BBC:lle ja ITV:lle. Alueella voi tutustua televisiostudioihin ja nähdä kuuluisien televisio-ohjelmien tuotantoja lähietäisyydeltä. Lisäksi alueella on monia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, jotka tarjoavat vierailijoille erilaisia palveluita ja ostosmahdollisuuksia.

Paikallisten suosikit Lowryn outletissa

Lowryn outlet on suosittu paikallisten keskuudessa tarjotessaan laajan valikoiman merkkivaatteita ja -tuotteita alennettuun hintaan. Outletista löytyy yli 80 liikettä, joissa myydään tunnettujen merkkien vaatteita, kenkiä, laukkuja ja kodintarvikkeita.

Yksi paikallisten suosikkiliikkeistä Lowryn outletissa on Nike Factory Store. Liike tarjoaa laadukkaita urheiluvaatteita, kenkiä ja asusteita alennettuun hintaan. Nike-tuotteiden valikoima on laaja ja päivittyy säännöllisesti, joten jokainen löytää varmasti jotain mieluista.

Toinen suosittu liike on Gap Outlet, joka tunnetaan laadukkaista perusvaatteistaan. Gapin valikoimasta löytyy vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Outletissa myydään myös Last Call -osastolla erikoistarjouksia, joissa voi tehdä todellisia löytöjä.

Lisäksi paikalliset suosittelevat vierailua Marks & Spencer Outletiin. Täällä voi tehdä hyviä vaateostoksia ja samalla nauttia Marks & Spencer -ketjun tunnetuista ruokatuotteista. Outlet-myymälässä tarjotaan laaja valikoima vaatteita, kenkiä, asusteita, kosmetiikkaa ja elintarvikkeita.

Lowryn outletin aukioloajat ja yhteystiedot

Lowryn outletin aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän mukaan. Maanantaista lauantaihin outlet on avoinna klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 11-17. Aukioloajat voivat kuitenkin vaihdella, joten kannattaa tarkistaa ne etukäteen virallisilta verkkosivuilta.

Lowryn outletin yhteystiedot ovat seuraavat:

Osoite: The Quays, Salford M50 3AH, Iso-Britannia
Puhelinnumero: +44 161 848 1850

Ulkomaisten vierailijoiden kannattaa tarkistaa ajantasaiset tiedot ennen vierailua ja varmistaa aukioloajat etukäteen. Myös Lowryn outletin verkkosivuilta voi löytää ajantasaiset tiedot ja lisää tietoa. Outlet-myynti on suosittu tapa shoppailla Iso-Britanniassa, ja Lowryn outlet antaa vierailijoille mahdollisuuden löytää edullisia ja laadukkaita vaatteita ja tuotteita monilta eri merkeiltä.