Cheshire Oaks Designer Outlet

Cheshire Oaksin sijainti

Cheshire Oaks Designer Outlet sijaitsee noin 30 kilometriä Chesterin kaupungista pohjoiseen, Englannin luoteisosassa. Se on helposti saavutettavissa sekä autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Outlet-keskus sijaitsee lähellä M53-moottoritietä, joten sinne on helppo tulla esimerkiksi autolla. Alueella on myös runsaasti pysäköintitilaa.

Jos saavut julkisilla kulkuvälineillä Cheshire Oaksiin, voit ottaa junan Chesteristä Liverpooliin ja jäädä pois Ellesmere Portin asemalla. Tämän jälkeen voit ottaa bussin tai taksin, jotka vievät sinut suoraan outlet-keskukseen. Alueelle on myös useita bussilinjoja, jotka kulkevat lähellä Cheshire Oaksia.

Cheshire Oaksin sijainti tarjoaa myös mahdollisuuden vierailla lähellä sijaitsevissa nähtävyyksissä ja kaupungeissa. Chesterin kaupunki, joka on tunnettu roomalaisesta historiastaan ja upeasta katedraalistaan, on vain lyhyen ajomatkan päässä. Lisäksi Manchesterin kaupunki on noin tunnin ajomatkan päässä Cheshire Oaksista, joten voit päästä nauttimaan tämän suuren kaupungin tarjonnasta myös samalla matkalla.

Suosituimmat merkkiliikkeet

Cheshire Oaks Designer Outletilla on yli 145 erilaista merkkiliikettä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita kaikenikäisille ja -tyylisille ostajille. Monet tunnetut brändit ovat edustettuina keskuksessa, ja voitkin löytää sieltä huippuluokan merkkituotteita alennettuun hintaan.

Jotkut suosituimmista merkkiliikkeistä Cheshire Oaksissa ovat Burberry, Coach, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors ja Hugo Boss. Nämä brändit tarjoavat laadukkaita vaatteita, laukkuja, kenkiä ja muita asusteita. Myös urheiluvaatemerkkejä, kuten Nike, Adidas ja Puma, löytyy outlet-keskuksesta.

Cheshire Oaksilla on myös lukuisia ravintoloita, kahviloita ja snackbaareja, jotka tarjoavat ruokailumahdollisuuden shoppailun lomassa. Voit pysähtyä nauttimaan lounaan tai kahvikupin merkkikauppakierroksen lomassa.

Tarjolla olevat tuotekategoriat

Cheshire Oaksin outlet-keskuksessa on laaja valikoima erilaisia tuotekategorioita, jotka kattavat tarpeet niin muodin ystäville kuin kodin sisustajillekin. Vaatekategorian lisäksi voit löytää myös kenkiä, laukkuja, koruja ja muita asusteita. Urheilun ystäville keskuksesta löytyy myös erilaisia liikkeitä, jotka tarjoavat urheiluvaatteita ja -tarvikkeita.

Cheshire Oaksissa on myös paljon tarjontaa kodin sisustuksen osalta. Voit löytää liikkeitä, jotka tarjoavat kodin tekstiileitä, keittiötarvikkeita, huonekaluja ja koriste-esineitä. Jos olet kiinnostunut kauneudenhoito- ja kosmetiikkatuotteista, outlet-keskuksesta löytyy myös liikkeitä, jotka tarjoavat tällaisia tuotteita.

Lisäksi Cheshire Oaksissa on lasten vaatteisiin ja tarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä, joten voit löytää paikalta myös valikoiman lastenmuotia. Jos kaipaat taukoa shoppailusta, voit pysähtyä outlet-keskuksessa sijaitsevissa kahviloissa tai ravintoloissa, joista on tarjolla erilaisia herkkuja.

Cheshire Oaks Designer Outlet tarjoaa siis monipuolisen valikoiman maailmanluokan merkkiliikkeitä ja tuotekategorioita, joiden tarjonta vastaa varmasti monen eri ostajan tarpeisiin.

Ravintolat ja kahvilat

Cheshire Oaks Designer Outletissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka sopivat moneen makuun. Alueella on tarjolla erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, joten jokainen löytää varmasti jotain mieluisaa.

Jos kaipaat pikaruokaa tai nopeaa välipalaa, alueelta löytyvät tutut ja suositut ketjuravintolat kuten McDonald’s ja KFC. Näistä paikoista saa nopeasti energiatankkauksen tehtyä, jotta jaksaa jatkaa ostoksia.

Jos taas kaipaat hieman rennompaa ja kiireetöntä ilmapiiriä ruokailuun, alueelta löytyy useita ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisia aterioita. Esimerkiksi Pizza Express tarjoaa maukkaita pizzoja erilaisilla täytteillä, ja TGI Fridays tarjoaa amerikkalaistyylistä ruokaa.

Cheshire Oaksin alueella on myös useita kahviloita, joissa voit piipahtaa ostosten lomassa nauttimaan kupposen tuoretta kahvia ja herkullisia leivonnaisia. Esimerkiksi Costa Coffee ja Starbucks tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kahvijuomia ja välipaloja.

Kuinka saapua Cheshire Oaksiin

Cheshire Oaks Designer Outlet sijaitsee Ellesmeressä, noin 25 kilometrin päässä Manchesterin keskustasta. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet niin autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla.

Jos saavut alueelle omalla autolla, voit seurata M53-moottoritietä ja poistua liittymästä 10. Alueella on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja, joten auton pysäköinti ei tuota ongelmia.

Jos taas haluat saapua julkisilla, voit ottaa junan Manchesterin keskustasta Chesteriin ja jäädä pois Ellesmeren asemalla. Cheshire Oaks Designer Outletin alueelle on noin 20 minuutin kävelymatka asemalta. Alueella on myös useita bussiyhteyksiä, joiden avulla voit saapua alueelle kätevästi.

Mahdollisuudet lisäalennuksiin

Cheshire Oaks Designer Outlet tarjoaa mahdollisuuksia saada lisäalennuksia jo valmiiksi edullisista outlet-hinnoista. Alueella järjestetään säännöllisesti erilaisia tarjouskampanjoita ja tapahtumia, joiden avulla voit tehdä löytöjä vieläkin edullisemmin.

Yksi tapa saada lisäalennuksia on liittyä alueen omaan ilmaiseen kanta-asiakasohjelmaan. Ohjelmaan liittyminen on helppoa ja sen avulla voit saada erilaisia etuja ja tarjouksia.

Lisäksi voit seurata alueen sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia ja Instagramia, jossa tiedotetaan mahdollisista tulevista alennusmyynneistä ja tarjouksista. Näin pysyt ajan tasalla alueen tarjouksista ja voit suunnitella ostosreissusi ajankohtaisen tiedon pohjalta.

Muista myös tarkistaa alueen verkkosivuilta mahdolliset ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat. Verkkosivuilta löydät myös lisätietoa alueen ravintoloista, kahviloista ja muista palveluista.

Cheshire Oaks Designer Outlet on erinomainen matkakohde shoppailun ja rentoutumisen yhdistämiseen. Alueen ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja ruokailuun, ja Cheshire Oaksiin on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla. Mahdollisuudet saada lisäalennuksia tekevät ostoskokemuksesta vieläkin edullisemman. Lähde siis tutustumaan Cheshire Oaks Designer Outletiin ja nauti shoppailun ilosta!

Ostosten toimittaminen kotiin

Cheshire Oaks Designer Outlet on suosittu shoppailukohde Manchesterin lähellä sijaitsevassa Cheshiressa. Alueella on yli 140 myymälää, joissa on tarjolla tunnettujen merkkien tuotteita alennettuun hintaan. Ostosten tekeminen outlet-myymälöissä on erinomainen tapa saada laadukkaita vaatteita, asusteita ja kodin sisustustuotteita edulliseen hintaan.

Vaikka ostoksille lähtisi kotiin päin täynnä kasseja, Cheshire Oaks Designer Outlet tarjoaa myös palvelun, joka toimittaa ostokset suoraan kotiovelle. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos matka kotiin on pitkä tai jos ostokset ovat niin suuria, ettei niitä ole helppo kuljettaa itse. Palveluun voi tutustua tarkemmin myymäläalueella sijaitsevassa infopisteessä. Heiltä saa tietoa hinnoista ja toimitusajoista.

Vinkkejä ostosten suunnitteluun

Ostosten tekeminen Cheshire Oaks Designer Outletissä voi olla melkoisen suunnitelmallista hommaa. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn vierailemastasi myymälästä, kannattaa tehdä etukäteissuunnitelmia. Ensinnäkin, tutustu outletin verkkosivuihin ja katso, mitä myymälöitä siellä on tarjolla. Voit myös tarkistaa, mitkä myymälät ovat sinun suosikkimerkkejäsi ja minkälaisia tarjouksia niillä on juuri nyt.

Toinen hyvä vinkki on tarkistaa, mitkä myymälät tarjoavat erikoistarjouksia tai alennuksia tietyinä päivinä. Esimerkiksi tiistaina monissa liikkeissä on erikoistarjouksia, jolloin tuotteita voi saada vieläkin edullisemmin. Kannattaa myös suunnitella käyntisi aika niin, että se ei osu viikonlopulle, sillä silloin myymälät saattavat olla erityisen ruuhkaisia.

Jos mahdollista, kannattaa lähteä shoppailureissulle ajoissa aamulla, jolloin myymälät ovat vasta avautumassa. Näin vältät pahimman ruuhkan ja saat rauhassa tutustua liikkeiden tarjontaan. Muista myös varata aikaa lounaalle, sillä outletin alueella on useita ravintoloita, joissa voit nauttia hyvää ruokaa shoppailun lomassa.

Majoitusmahdollisuudet lähistöllä

Jos haluat viettää enemmän aikaa ostosten tekemiseen ja tutustua alueeseen paremmin, kannattaa harkita majoittumista lähellä sijaitsevissa hotelleissa. Cheshire Oaks Designer Outletin läheisyydessä on useita hotelleja, jotka tarjoavat majoitusmahdollisuuksia eri hintaluokissa.

Yksi suosittu hotelli on Holiday Inn Ellesmere Port – Cheshire Oaks. Se sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä outletista ja tarjoaa modernia majoitusta ystävällisessä ilmapiirissä. Hotellista löytyy myös ravintola, jossa voi nauttia herkullisia aterioita päivän päätteeksi.

Toinen hyvä vaihtoehto on Macdonald Craxton Wood Hotel & Spa, joka sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä outletista. Täällä voi nauttia ylellisestä majoituksesta ja rentoutua kylpylässä ostosten jälkeen.

Cheshire Oaks Designer Outletin alueella on myös muutamia muita hotelleja, joten vaihtoehtoja löytyy erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Majoituksen varaaminen etukäteen on suositeltavaa, varsinkin jos haluat varmistaa majoituspaikan läheltä shoppailualuetta.