Manchesterin outlet myymälät

Manchester on Iso-Britannian vilkas ja elinvoimainen kaupunki, joka on tunnettu monista nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksistaan. Erityisesti Manchesterin outlet-myymälät ovat suosittu kohde shoppailun ystäville.

Outlet-myymälät ovat erikoiskauppoja, jotka myyvät suosittujen merkkien vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintarvikkeita alennettuun hintaan. Manchesterin alueella sijaitsee useita outlet-keskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin makuun ja budjetteihin.

Yksi suosituimmista outlet-keskuksista Manchesterissa on Lowry Outlet, joka sijaitsee trendikkäässä Salfordin satamakaupungissa. Täällä löydät yli 80 myymälää, joissa myydään muun muassa designer-vaatteita, kodintarvikkeita ja kosmetiikkaa alennettuun hintaan. Lisäksi Lowry Outletissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia virkistävän tauon shoppailun lomassa.

Toinen suosittu outlet-keskus on Trafford Centre, joka on yksi Iso-Britannian suurimmista kauppakeskuksista. Täältä löydät yli 200 myymälää, jotka tarjoavat laajan valikoiman muotia, kodintarvikkeita ja elektroniikkaa. Trafford Centressä on myös lukuisia ravintoloita, elokuvateatteri ja muita viihdevaihtoehtoja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan viettää koko päivän shoppailun ja vapaa-ajanvieton parissa.

Manchesterin outlet-myymälät tarjoavat upeita tarjouksia ja alennuksia suosikki-merkeiltäsi. Ne ovat myös erinomaisia paikkoja löytää uniikkeja myymälöitä ja löytöjä, joita et välttämättä löydä muilta kauppakaduilta. Lisäksi Manchesterin outlet-keskukset ovat helppoja saavuttaa julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla, mikä tekee shoppailumatkasta entistäkin kätevämmän.

Jos kaipaat uusia vaatteita, kenkiä tai muita tarvikkeita, kannattaa ehdottomasti suunnata Manchesterin outlet-myymälöihin. Shoppailu outlet-keskuksissa tarjoaa paitsi hauskan ja jännittävän kokemuksen, myös mahdollisuuden tehdä hyviä löytöjä ja säästää rahaa.

 1. Manchester Arndale Outlet: Manchester Arndale Outlet sijaitsee Manchesterin keskustassa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia merkkituotteita alennettuun hintaan. Ostoskeskus on suosittu paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, ja sieltä löytyy muun muassa vaatteita, kenkiä, asusteita ja elektroniikkaa.
 2. Lowry Outlet: Lowry Outlet sijaitsee Manchesterin Salford Quays -alueella ja tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tuoteryhmiä. Outlet myymälässä voi tehdä hyviä löytöjä muun muassa vaatteiden, kodin tarvikkeiden ja kosmetiikan saralta.
 3. Afflecks: Afflecks on erilainen outlet myymälä Manchesterin keskustassa. Sieltä löytyy monia pieniä itsenäisiä liikkeitä, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ja erikoisia tuotteita. Afflecks on tunnettu erityisesti alternatiivisesta ja nuorekkaasta tyylistään.
 4. Cheshire Oaks Designer Outlet: Cheshire Oaks Designer Outlet sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Manchesterista. Se on yksi Iso-Britannian suurimmista outlet-keskuksista ja tarjoaa valtavan valikoiman luksusmerkkien tuotteita alennettuun hintaan.
 5. The Trafford Centre: The Trafford Centre on valtava ostoskeskus Manchesterin lähistöllä, jossa on yli 200 myymälää. Se tarjoaa kaikenlaisia tuotteita vaatteista elektroniikkaan, ja siellä voi viettää koko päivän shoppaillen ja nauttien ravintoloista ja viihdetarjonnasta.
 6. TK Maxx: TK Maxx on Iso-Britannian suosituin outlet-kauppaketju, ja sielä voi tehdä hyviä löytöjä muun muassa vaatteiden, asusteiden ja kodintarvikkeiden saralta. Valikoima vaihtelee jatkuvasti, ja jokainen käynti TK Maxxissa on erilainen kokemus.
 7. Marks & Spencer Outlet: Marks & Spencer Outlet tarjoaa tunnetun kauppaketjun tuotteita alennettuun hintaan. Outlet myymälöissä voi tehdä hyviä löytöjä vaatteiden, kodin tarvikkeiden ja ruokatuotteiden saralta.
 8. ASOS Outlet: ASOS Outlet tarjoaa suositun verkkokaupan tuotteita alennettuun hintaan. Outlet myymälässä voi tehdä löytöjä muun muassa vaatteiden, kenkien ja asusteiden saralta, ja valikoima vaihtelee jatkuvasti.
 9. Nike Factory Store: Nike Factory Store tarjoaa suositun urheiluvaate- ja kenkämerkin tuotteita alennettuun hintaan. Outlet myymälässä voi tehdä hyviä löytöjä urheiluvaatteiden, kenkien ja lisävarusteiden saralta.
 10. Next Outlet: Next Outlet tarjoaa suositun vaatemerkin tuotteita alennettuun hintaan. Outlet myymälöissä voi tehdä hyviä löytöjä eri tuotekategorioiden saralta, kuten vaatteet, kengät ja kodintarvikkeet.
 11. +

Manchesterin outlet myymälät tarjoavat mahtavan mahdollisuuden shoppailuun upealla hintalaatusuhteella. Alueen monipuoliset kauppakeskukset ovat täynnä tunnettujen merkkien myymälöitä, joista jokainen löytää varmasti jotain mieluisaa. Tämä kaupunki on todellinen shoppailun paratiisi!

On hienoa nähdä, miten Manchester on kehittynyt ostoskaupunkina. Siellä on runsaasti erilaisia myymälöitä, jotka vastaavat kaikkien tarpeisiin. Olitpa sitten etsimässä vaatteita, kenkiä, laukkuja tai kodintarvikkeita, Manchesterin outlet myymälöissä sinulla on laaja valikoima löytämiseen.

Muista tarkistaa Manchesterin outlet myymälöiden verkkosivut ja seurata niitä sosiaalisessa mediassa ajankohtaisten tarjousten ja alennusten saamiseksi. Voit myös kommentoida kokemuksistasi ja suosikeistasi tällä sivulla tai siihen liittyvillä alasivuilla.

Jos löydät jotain upeaa, jota haluat suositella muillekin, älä epäröi jakaa tietoa sosiaalisessa mediassa. Shoppailu on hauskempaa yhdessä, joten kannusta myös ystäviäsi ja perhettäsi liittymään mukaan!

Kiitos, että luit oppaan Manchesterin outlet myymälöistä. Toivon, että nämä tiedot auttavat sinua löytämään parhaat shoppailupaikat ja tekemään upeita löytöjä. Nauti shoppailusta ja hyödynnä kaikki upeat tarjoukset, jotka Manchesterin outlet myymälät tarjoavat!